Hitta hit

Du hittar oss i Sikhall, Dalsland. En liten semesterby vid sjön Vänern ca 1,7 mil norr om Vänersborg. Klicka här för karta!

Vägbeskrivningar:

Om du kommer söderifrån (från Vänersborg/Trollhättan) tag riksväg E45 mot Karlstad. Kör ca 1 mil och ta av vid avfart "Sikhall/Gestad" (H). Följ vägen, förbi Timmervik k:a och sväng höger i trevägskorse mot "Sikhall". Där sitter också vår första skylt "Antikt 1km". Kör därefter 1km och du är framme. Höger sida, se skylt "ANTIKT".

Om du kommer norrifrån på E45 är det närmast att svänga av (V) ca 4km söder om Brålanda vid avfart mot "Sikhall" innan Nuntorp skola. Följ vägen och sväng höger i trevägkorse mot "Sikhall". Följ vägen tills ny trevägskorse och sväng vänster mot "Sikhall". Kör därefter 1km och du är framme. Höger sida, se skylt "ANTIKT".

Om du kommer nerifrån Sikhalls badplats, så är det skyltat hela vägen från campingen. Vår butik ligger 1,3km söder om Sikhalls badplats, kiosk och camping. På vänster sida, med stor skylt utanför.

Om du åker med båt och stannar till i Sikhalls gästhamn hittar du oss om du går ut på sikhallsvägen, tar V och går uppför backen ca 500m. Butiken ligger på Vänster sida efter en liten skogsdunge.


Vi har skyltat utmed de mindre vägarna i närheten, men om du inte ser en skylt så följ vägskyltarna mot "Sikhall" och därifrån är det skyltat med sådana här skyltar:Ps. Skyltarna är ommålade i år. De är numera vita istället för grå och det står antikt istället för second hand!