lördag 30 mars 2013

Glad påsk!

Önskar er en glad påsk och hoppas ni har en riktigt skön långhelg!

Vi har inte lika mycket ledigt, men det gör egentligen ingenting när man grejar med det som är roligast.. Den här veckan har det köpts in mer nya varor inför vår- och sommarsäsongen. Ett gammalt postskåp för förvaring följde också med hem.

Annars håller vi mest på och planerar och förbereder för fullt för att kunna öppna sommarbutiken i maj. Vi kan knappt bärga oss för att slå upp dörrarna och ta emot er :-) Britt är extra förväntansfull, för som vanligt är det mest hon som kommer stå i sommmarbutiken eftersom hon bor bredvid.

Det som är på gång och nytt för i år är att vi gör en rejäl ombyggnad i butiken. Vi gör allt själva, så det tar enormt mycket tid och blir nog långt ifrån perfekt, men vi hoppas få det än mysigare med följande finheter:
  Större öppning in till det inre rummet, så att man slipper känna sig som en sill när man skall in dit :-)
  Rumsavdelare av gamla fönster så att det blir charmigare och mer skrymslen och vrår..
  Höjd takhöjd i det inre rummet. Just nu spikar vi panel för glatta livet..
  Något nytt på väggarna i inre rummet. Kanske river vi bara bort tapeten och låter det vara lite "rufsigt" i kanterna :-)
  Nymålat lite var stans och annan ytfinish..
  Ny gammal butiksinredning för att ännu mer få fram känslan av en gammal lanthandel!
  Annat diverse pyssel, som får bli överraskningar till den som besöker..

Med hammare i handen
Therése och Britt

2 kommentarer:

 1. Hej, vilka spännande saker ni säljer. Kollade just var butiken ligger och inser att det är min fars födelsestad. Typiskt att jag missade er förra gången jag var där!
  Kan man komma o kolla I V Tunhem också?

  Ha det gott /Tina

  SvaraRadera
 2. Hej Tina,

  Det går jättebra att besöka lagret i Västra tunhem för att handla direkt därifrån eller för att avhämta varor man köpt via vår nätbutik. Maila eller ring bara innan du tänkt dig hitåt, så bestämmer vi en dag och tid som passar! Maj till september kan du också besöka sommarbutiken!

  Trevlig kväll!
  Therése

  SvaraRadera