söndag 25 september 2011

Välkommen hit!

Detta är den nya bloggen för sommarbutiken Anno 1900. Hoppas du kommer tycka om den! /Länk till den gamla bloggen/

Än så länge känns bloggen öde. Själva layouten och den mesta informationen är på plats, men det är ännu ingen större aktivitet här. Det finns inte några mysiga kommentarer från läsare, eftersom det inte finns så många inlägg att kommentera på. Det är inte heller någon som har *gillat* sidan. Inga som prenumererar på inlägg eller är medlemmar. Bloggen har inte några läsare alls faktiskt. Så vi hoppas att ni hittar oss.. för det är ni som gör sidan levande.

Så om du kikar in, gör gärna ett fotavtryck och visa att du har varit här. Säg vad du tycker om nya bloggen eller undrar du kanske över något? Man kan gilla oss på Facebook med.

Vi ska försöka hjälpa till på vårt sätt, och hålla bloggeriet igång genom att göra inlägg då och då, lägga upp fina bilder, läsa mail och svara på era meddelanden. Men ni får ha tålamod med oss, för under hösten och vintern är vi inte lika aktiva som till våren och sommaren då vi sparkar igång sommarbutiken igen.

Under tiden finns vi mest på stilbyrån.se som snart blir en e-butik (om ett par veckor, men nu är den bara en parkerad domänadress som länkar hit...). Anmäl dig gärna som prenumerant på våra nyhetsbrev så länge och få öppningserbjudandet! Se formuläret i höger sidlist, där du fyller i din e-postadress.

Ps. Butiken i Sikhall är stängd för säsongen, men om du ändå vill besöka oss i Sikhall nu i höst så går det jättebra, bara du ringer före på 0521 - 37365 (Britt svarar och tar emot dig)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar