lördag 31 mars 2012

Snickarglädje på mer än ett vis..

Nu snickras det och målas i butiken. Det ligger rätt mycket glädje i att äntligen få starta igång nu, så det går av bara farten, hammarn slinter och färgen skvätter... och vi har inte alltid tålamod att ta på oss vettiga arbetskläder så en dag blev det paniktvätt för att rädda ett par jeans :-)

För ni som känner oss så vet ni allt händer på en och samma gång och att vi ibland springer runt som yra höns.. men trots mindre kaos i arbetet, så har det börjat bli en struktur i butiken som vi är nöjda med.

Vi kan självklart inte hålla oss och gör om det mesta av möblemanget och inredningen sedan förra sommaren. (ni som var hos oss förra året kommer nog inte känna igen er, men vi hoppas det blir till det bättre:)

Själva huset får också sitt: en gammal pardörr får bli ny entrédörr och vi ska tapetsera en vägg, målar vägg & lister och kanske gör vi en större öppning mellan de två rummen i butiken, så att ljuset kommer in..

Just nu har vi mest arbetat med det yttre rummet, där det är meningen att pryl-avdelningen skall vara. Det inre rummet är mer av ett lager just nu, för allt vi skall sälja... Sedan skall där bli en klädavdelning för vintage och accessoarer och lite personligare prylar.

Har smygtagit lite bilder hur det ser ut just nu. Mitt i arbetet, i det yttre rummet. Håll tillgodo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar