måndag 30 januari 2012

Vad står det på din önskelista ?

När vi är på sakletarrundor så försöker vi tänka ut vad ni som besöker oss oftast söker efter. För det har vi förstått, att ofta söker man efter något speciellt och frågar oss om vi har. Vi memorerar så gott det går och får vi samma fråga många gånger så vet vi säkert att det där vill många ha....

Vi letar t.ex. efter den där extra fina kökssoffan till en tjej i Norge ...och efter allt detta, som vi aldrig tycks ha nog av eftersom "alla" vill ha:

♥ Mysiga trälådor, gamla resväskor, plåtlådor och annan mysig förvaring
♥ Geléburkar och andra fina burkar för konservering
♥ Stegar, små som stora av trä
♥ Industrigrejer; lampor och annat i plåt
♥ Arkivskåp...
♥ Gamla fönster och annan byggnadsvård
♥ Zink-vattenkannor, kar och hinkar för blomsterskötseln..
♥ Rostiga saker (vi har utanför butiken, men vi vill inte göra oss av med just de fina)
♥ Fotogenlampor
♥ Korgar för svamp- och bärplockning...
♥ Retrotyger och nostalgi i allmänhet
♥ Fina vintagekläder (gärna äldre) och accessoarer som hattar, väskor mm...
♥ Lanthandeltillbehör, som karamellburkar och fina skopor..
♥ mm mm

Och nu till saken och anledningen till inlägget: Om det är något speciellt som just Du söker efter och har på din "önskelista", så får du gärna skriva ett meddelande här så letar vi efter det också. För vi har inget emot att leta och du är inte till besvär. Tvärtom vill vi jättegärna ha lite hjälp och tips. Och att leta efter saker, det är det liksom vår grej...♥

2 kommentarer:

  1. Försökte skicka en kommentar här igår, men den verkar inte ha kommit fram. Hursomhelst så hittade jag till er blogg via facebook. Ska starta en liknande butik i Karlstad (fast inne i stan) och det är ju jätteroligt att läsa om andra i samma situation. Har ni bara öppet på sommaren eller även nu på vintern? Jag vill såklart gärna besöka er nästa gång jag har vägarna förbi!

    SvaraRadera
  2. Hej Ann, Din kommentar igår tog sig allt, jag hade bara inte modererat den än :-) Vad roligt att du är i samma läge i livet, en kollega! ;) Vi har webbutik året om www.stilbyrån.se och sommarbutiken öppen maj-september. Vad roligt att du kommer och besöker oss! ..smygkikade allt på din blogg och det låter som om det kommer bli en mysig butik i 50-talsanda!

    SvaraRadera