fredag 18 maj 2012

Vad hittar du hos oss?


Hos oss hittar du allt ifrån det som finns i bild ovan [diverse köksprylar, gärna lite gammaldags och charmiga till sommartorpet] till Nostalgiska prylar som du säkert känner igen från när du växte upp 1950 - 80-talet.. eller tidigare. Både antikt och nyare ting & kläder är en bra sammanfattning.   

Gärna allehanda ting & bruksföremål i gamla originalkartonger, som t.ex. ett Optimus fotogenkök och extra tunna rakblad.

En och annan sak från Nils-Johan, Kockums, Eskilstuna, Gefle & Rörstand och andra svenska fabrikanter från förr, som gjorde kaffepannor, vispar, porslin och andra av vardagens ting

Saker som är äldre, gärna riktigt gamla & rejäla bruksföremål, som en gammal koksskopa och en trave lådor för diverse förvaring. I trä eller metall med mycket patina..

Apoteksflaskor från något nedlagt apotek och annan bra förvaring som t.ex. konserveringsburkar och flaskor för sommarens- och höstens kommande skörd. 

Vintagekläder med lappen kvar eller bättre begagnade nyare för dam, herr och barn. Allt ifrån två par vinröda utsvängda jeans till en nyare pippi-tröja, någon sydväst och herrhängslen. Ps. spetshandskarna till festklänningen ligger i en låda i den gamla köpmansdisken.

Diverse inredning, allt ifrån äldre till bättre begagnat nyare- och gammalt.. T.ex. några olika badrumskåp, en retro gammal 50-talsbokhylla, lampor som har värmt grisar eller lyst upp dåtidens köksbord eller andra ljusskällor.. etc

Textilier som är användbara eller bara vackra: antika med spetsar & monogram eller ett och annat retro mönster från 1950-70-talet.. lakan, trasmattor, sommarstuge-gardiner och dukar

Ting som kan vara bra att ha, som fisketillbehör, en o annan campinggrej, någon solstol och annat som hör sommaren till. 

Också en och annan trädgårdspryl, som zinkbaljor och planteringskärl. 

Annan kuriosa = roliga saker som kanske ger ett gott skratt ;-) 

Några varor från vår webbutik stilbyrån.se så att man kan ta på och se i verkligheten, t.ex. en stol av böjträ i industristil och en gammal fransk lampa. 

Mao mycket på liten yta [36 kvm + bryggan utomhus] 

Välkommen!


Ps. I morgon har vi ledig dag, men öppnar återigen nu på söndag Kl.11-16

1 kommentar:

  1. Verkar att vara en toppenbutik ska ta mig tid att titta till er!!!!!! Mvh klara

    SvaraRadera