söndag 19 augusti 2012

Snart hösttider

Nu börjar hösten närma sig och då ändrar vi öppettiderna. Under hösten och så länge vädret tillåter, kommer vi ha öppet lördagar och söndagar kl 11-16. Om man vill komma hit en annan dag, så är det bara att ringa oss och höra!

Egentligen var det tänkt att ändra på tiderna redan fr.o.m. nästa vecka, men vi tycker det är så roligt med butiken så vi kan inte låta bli att ha öppet som vanligt hela nästa vecka också: http://anno1900.blogspot.se/p/oppettider.html Vi har öppet idag söndag också, så du är välkommen hit redan idag såklart!


Ps. Som en sommaravslutning har vi bestämt oss för att ha en liten tjejkväll. Vi återkommer om det, men om du vill komma så håll utkik här! Då kommer vi bjuda på ngt mingel-aktigt att äta och vi kommer ta in lite extra roliga saker i butiken. Vore roligt att få träffa alla ni stammisar som besökt oss och det finns nog många som hade tänkt åka till oss under sommaren, men som helt enkelt inte fick tiden att räcka till. Nu är ni välkomna hit! Vi återkommer om mer info inom kort, men tjejkvällen blir av i september.

Ha en fortsatt fin söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar